Lego Star Wars 3 info…+ demo, video návod

15.08.2011 11:10

lego

Pretože opakovanie je matka múdrosti, poviem vám, že v hre budeme prechádzať tými najzaujímavejšími pasážami úvodnej trilógie (teda Skrytá Hrozba, Klonovaní Útočia a očakávaná Pomsta Sithov). Čo iste zaujme je, že toto budete môcť zahrať nielen ako osamelý vlk, ale is kamarátom v kooperatívnom móde a zrejme aj na jednom PC ako tomu bolo v hernej adaptácii Pána prsteňov. Zahráme si tiež za všetky známe postavy a nevadí či sú to tie dobré alebo zlé. Zaujímalo by ma či pôjde charakterom zmeniť osud, aby trebárs pri súboji Darth Maul vs Obi Wan Kenobi vyhral predchádzajúci. Prečo o tom vôbec uvažujem??? Keďže hra bude obsahovať takzvaný “Free Play” mód, ktorý by mal umožňovať hráčovi, aby sa dostal do neobvyklých herných situácií.

Star Wars bez svetelných mečov by bol asi ako Hitman s afrem na hlave, teda si aj tu užijeme súbojov s týmito skvelými zbraňami, lenže na prepracovanosť aká bola napríklad v JA môžeme zrejme zabudnúť. Podľa obrázkov to totiž vyzerá, že pôjde o hru výhradne pre mladších hráčov. Dúfam, že sa však milí, pretože predsa len lego proste vytvára “hračkársky” dojem:). Aby som nezabudol, využívať bude mi Silu, ktorá má byť kľúčovou súčasťou hry.

Nu uvidíme či to nakoniec bude “len” hra pre deti, či hra pre odrastených hráčov. Dozvieme sa to približne 23 apríla, kedy je plánovaný dátum vydania.

stiahni demo: Lego Star Wars 3 (203MB)

Lego Star Wars 3 : video návod



Make a banner | Get my banner code
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download GamePark.cz
Flash Banner Now - instant web ads
Create flash banner | Get my banner code
Flash Banner Now - instant web ads
Create flash banner | Get my banner code
Flash Banner Now - instant web ads
Your flash banner maker | Get my banner code
Flash Banner Now - instant web ads
Your flash banner maker | Get my banner code